Diensten

Creatieve oplossingen van hoogstaande kwaliteit op maat.

Onze diensten

Schrijnwerkerij Struyf bespreekt alle wensen en noden van uw project. Wij stellen bovendien onze kennis en ervaring ter uwer beschikking om tot een goed eindresultaat te komen, zonder uw budget uit het oog te verliezen. Tevredenheid gegarandeerd!

binnendeur

Binnendeuren en brandwerende deuren

Wij leveren schilderdeuren, moderne en massieve binnendeuren die in eigen atelier worden geproduceerd. Standaard voorzien wij inox scharnieren en deurklinken. U kan uiteraard ook steeds een eigen model aanbrengen.

poort

Poorten en carports

Wij bieden topkwaliteit op vlak van poorten en carports. U krijgt de keuze uit een compleet klassiek en modern gamma van enkele of dubbele poorten. Onze houten draaipoorten, schuifpoorten – eventueel met Gibidi-automatisatie – worden allemaal op maat gemaakt.

hrramen

Hoogrendementsramen en -deuren

Schrijnwerkerij Struyf biedt de milieubewuste (ver)bouwer ook hoogrendementsramen en -deuren aan. Deze ramen en deuren hebben een dikte van 90mm waardoor uw energieverbruik naar beneden wordt gebracht. Milieuvriendelijk én geldbesparend!

raam

Ramen en buitendeuren

Onze ramen en buitendeuren worden geproduceerd met een raamprofiel van 68mm dikte, in een houtsoort naar keuze. U kan opteren voor een standaard- of een retroprofiel. Ook de waterlijsten en steenlijsten zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Voor de raamsluitingen gebruiken wij een 12mm-systeem van Winkhaus. Dit kan ook met blinde scharnieren worden aangeboden.Eveneens biedt Schrijnwerkerij Struyf de mogelijkheid om bijpassende aluminium vliegenramen en -deuren aan te leveren.

keuken

Keukens

Schrijnwerkerij Struyf zorgt voor prachtig afgewerkte keukens op maat. Wij houden rekening met uw eigen stijl en uw materiaalkeuze. Bovendien is elke type van werkblad mogelijk. Zo hebt u bijvoorbeeld de keuze uit een natuurstenen blad, een kunststofblad, een laminaatblad of een massief houten blad. Indien u bij ons de keukentoestellen bij ons bestelt, dan zijn deze hoofdzakelijk van Miele en Novy. Uiteraard zijn andere merken ook mogelijk.

trap

Trappen

Al onze trappen, zowel modern als klassiek, worden vervaardigd met het beste kwaliteitshout in ons modern atelier. U kan kiezen voor trappen met of zonder leuning, al dan niet in combinatie met metaal of inox. Uiteraard is de houtsoort ook naar eigen voorkeur. Wij bieden bovendien voor andere schrijnwerkers de mogelijkheid om trappen door ons te laten uitfrezen.

kast

Dressings en kasten

Een dressing dient overzichtelijk en gebruiksvriendelijk te zijn zodat u de bij u thuis beschikbare ruimte optimaal kan benutten. Ieders noden en wensen zijn persoonlijk en daarom maken wij steeds kasten op maat waarin al úw wensen eisen zijn verwerkt. Zo kunnen onze dressings open of gesloten zijn en bestaat de mogelijkheid om ze zowel in de slaapkamer te integreren worden als in een aparte kamer te installeren.
Slaapkamerkasten, opbergmeubelen of volledige kastenwanden, wij realiseren steeds complete en kwaliteitsvolle oplossingen!

speciaal

Speciale werken

Schrijnwerkerij Struyf gaat nooit een uitdaging uit de weg! Zo hebben wij bijvoorbeeld een erker uit de 19de eeuw volledig vernieuwd naar origineel ontwerp. Ook authentieke voordeuren kunnen gerestaureerd worden zonder originele details uit het oog te verliezen. Indien u dus speciale wensen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren!